Читај ми!

Николић: Терен на Врачару је катастрофалан!

Марко Николић, тренер Партизана, био је задовољан победом над Бежанијом у осмини финала домаћег купа. Оно што му је засметало, међутим, јесте стање терена на коме је играна утакмица, и на коме ће црно-бели дочекати екипу ОФК Београда у првенству.

Тренер Партизана Марко Николић рекао је да је терен на Обилићевом стадиону био "катастрофалан" на данашњој утакмици са Бежанијом и да ће бити "тешко" да се на истом месту поново за викенд игра утакмица.

"Услови су били немогући за игру, терен је био у катастрофалном стању и не верујем да би овде за три дана поново могла да се игра утакмица", рекао је Николић новинарима после утакмице Купа Србије против Бежаније на Врачару.

Партизан је на Обилићевом стадиону као гост елиминисао Бежанију у српском купу, а на истом месту ће за викенд дочекати ОФК Београд у првенству.

Још није познато да ли ће се за викенд играти утакмице Суперлиге због одржавања Параде поноса у Београду, а тренер Партизана је нагласио да би померање термина пореметило планове његовој екипи.

"Свакако би нам то пореметило планове, али морамо да се прилагодимо. Мислим да би требало што пре да се дефинише јер је неозбиљно да професионални клубови не знају када ће играти утакмице", казао је Николић.

Партизан је голом Исмаела Фофане победио Бежанију са 1:0 и пласирао се у осмину финала Купа Србије.

"Бежанија је феноменално играла и показала да је веома организована и добра екипа, поготово у одбрани, где функционише бриљантно. Противник је имао неколико добрих шанси и утакмица је могла другачије да се заврши", рекао је Николић.

Тренер Бежаније Вања Радиновић нагласио је да је поносан на своје играче и оценио да они могу да играју још боље.

"Поносан сам на своје момке, мислим да су одиграли страствено, у њима се види велика жеља да покажу да могу да играју и на већем нивоу него што је то Прва лига Србије. Могу још боље и квалитетније", рекао је Радиновић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 04. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије