Читај ми!

Мунир ел Хадади "залудео" Бајерн и ПСЖ

Ето шта неколико квалитетних утакмица може да донесе младом играчу. Мунир ел Хадади, најновији драгуљ из Барселонине Масије, налази се на мети првака Немачке и Француске. Шпански репрезентативац је, да подсетимо, одиграо тек пет званичних утакмица за први тим каталонског тима.

Бајерн из Минхена и Пари Сен Жермен, прваци Немачке и Француске, планирају да већ у јануарском прелазном року "нападну" талентованог фудбалера Барселоне Мунира ел Хададија, преноси лист 10 спорт.

Како се наводи, тренери Пеп Гвардиола и Лоран Блан ставили су 19-годишњег нападача мароканског порекла на листу жеља, пре свега због не тако велике откупне клаузуле, иако није потпуно сигурно колико она износи.

Наиме, првобитне информације говориле су да је обештећење свега 12 милиона евра, мада медији на Иберијском полуострву тврде да је оно Хададијевим уласком у први тим аутоматски скочило на 35 милиона евра.

Ел Хадади је 14. августа на дебију за Барселону постигао гол у победи Каталонаца од 3:0 против Елчеа, док је две недеље касније дебитовао за сениорску репрезентацију Шпаније против Македоније у квалификацијама за првенство Европе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 04. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије