Читај ми!

Партизан поново на врху табеле

Фудбалери Партизана победили су у Крагујевцу Раднички са 3:0, у утакмици шестог кола Супер лиге Србије и вратили се на прво место на табели. Двоструки стрелац у екипи Партизана био је Петар Шкулетић, који је постигао голове у 11. и 18. минуту, а гол је постигао и Саша Илић у 89. минуту.

Партизан је тако остварио шесту узастопну победу у првенству и има 18 бодова, два више од Црвене звезде, док Раднички заузима 13. место са четири бода.

Партизан је у четвртом минуту био у шанси, али је Шкулетић био непрецизан. У 11. минуту црно-бели су повели голом Шкулетића из пенала. Претходно је Давид Пољанец у шеснаестерцу срушио Мирослава Вулићевића, после продора са десне стране.

Црно-бели су у 18. минуту удвостручили предност. Андрија Живковић је додао лопту до Петра Грбића, он се ослободио тројице противничких играча и додао до Шкулетића, који је погодио мрежу и постигао свој шести гол у сезони.

Раднички је добру прилику имао у 24. минуту, када је после асистенције Марка Перовића, Пољанец са пет метара шутирао преко гола. До краја полувремена екипе су имале по једну шансу, али су Шкулетић и Лазар Арсић били непрецизни.

Партизан је друго полувреме започео добром шансом, Шкулетић је био пред голманом Жарком Трифуновићем, који је истрчао и успео да ухвати лопту. У 75. минуту у доброј шанси је био и Бранко Илић, али је, после Живковићеве асистенције, шутирао поред гола.

Коначан резултат поставио је Партизанов капитен Саша Илић у 89. минуту. Шкулетић је био у казненом простору, а лопту је петом вратио на ивицу шеснаестерца до Илића, који је био прецизан.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије