Читај ми!

Рома славила, Флоренци обрадовао баку!

Рома је савладала Каљари на свом терену са 2:0. Најзапаженији играч на терену био је Алесандро Флоренци, који је асистирао код првог и постигао други погодак. Тада је отрчао на трибину где је прославио са својом 82-годишњом баком. Реми Сампдорије са Сасуолом. Лацио поражен од Ђенове, Фјорентина победила Аталанту. Видић поклонио бод Палерму.

Фудбалери Роме победили су на свом терену Каљари са 2:0, у утакмици трећег кола италијанског првенства и преузели прво место на табели.

Најзаслужнији за победу Роме био је Алесандро Флоренци који је у 10. минуту асистирао Матији Дестру код гола, а три минута касније постигао је гол и поставио коначни резултат.

Он је гол посветио својој 82-годишњој баки, коју је поздравио попевши се на трибину, због чега је добио жути картон.

Удинезе је средином другог полувремена постигао гол и освојио три бода против Наполија, а минималну победу славила је и Фјорентини, у Бергаму против Аталанте.

Ненад Томовић цео меч одгледао је на клупи "љубичастих", баш као и Влада Аврамов код Аталанте.

Екипа Лација, за коју наступају Душан Баста и Филип Ђорђевић, у финишу меча поражена је од Ђенове (1:0), док је Сампдорија Синише Михајловића освојила бод на гостовању против Сасуола (0:0). Палермо и Интер одиграли су нерешено – 1:1. Палермо је повео након почетничке грешке Немање Видића, који је у трећем минуту поклонио прилику Франку Васкезу да постигне гол за домаћина.

Бивши капитен репрезентације Србије и Манчестер Јунајтеда имао је прилику да се искупи, али је судија поништио његов гол главом у 45. минуту због офсајда.

Ово је била друга утакмица Видића у дресу Интера, пошто је претходну пропустио јер је на дебију за "нероазуре" против Торина добио црвени картон због аплаудирања судији.

Бод Интеру донео је Ковачић у 42. минуту.

Резултати и стрелци:

Кјево–Парма 2:3 (Иско 4, Палоски 82 - Касано 65, 77, Кода 75)

Ђенова–Лацио 1:0 (Пиниља 87)

Рома–Каљари 2:0 (Дестро 10, Флоренци 13)

Сасуоло–Сампдорија 0:0

Аталанта–Фјорентина 0:1 (Куртич 58)

Удинезе–Наполи 1:0 (Данило 71)

Палермо–Интер 1:1 (Васкез 3 – Ковачић 42)

Торино–Верона 0:1 (Ионита 66)

Одиграно у суботу:

Чезена–Емполи 2:2 (2:0)

Милан–Јувентус 0:1 (0:0)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије