Читај ми!

Јунајтед поражен у "ђаволски" доброј утакмици!

Екипа Луја ван Гала је играла добро, у 57. минуту имала предност од 3:1 на стадиону Лестера, а онда је стала. Домаћи играчи су заиграли као у трансу, постигли чак четири гола, и на крају донели велику победу популарним "лисицама". Шокантно је било и на Вајт Харт Лејну, где је Тотенхем поражен од Вест Бромвич албиона. Лампард "отео" бодове Челсију.

Фудбалери Лестера су направили историјски преокрет за победу од 5:3 на свом терену над Манчестер јунајтедом, који је водио са 3:1, али, на крају, ипак доживео нокаут.

Јунајтед је до 57. минута доминирао. Водио је прво са 2:0, па са 3:1, али домаћи тим није губио наду, већ је великом борбеношћу анулирао предност гостију и на крају заслужено славио победу.

Јунајтед је повео голом Робина ван Персија у 12. минуту, после идеалног центаршута Колумбијца Радамела Фалкаа. Предност гостију је повећао Анхел ди Марија феноменалним голом у 16. минуту, али само два минута касније Хосе Леонардо Уљоа тресе мрежу Јунајтеда за 2:1.

Када је Ерера у 57. минуту петом скренуо лопту која је завршила у мрежи домаћег тима – изгледало је да је све готово.

Тако, међутим, нису мислили фудбалери Лестера, који су смањили на 3:2 голом Дејвида Њуџента у 63. минуту из пенала. Истина, тај једанаестерац је био споран, с обзиром на то да се чинило да Рафаел није направио фаул у казненом простору.

Било како било, као да је тај пенал дао крила Лестеру, који преко Камбијаса у 63. минуту долази до изједначења.

Игра Јунајтеда се у том тренутку потпуно распала, Ван Гал се држао за главу, а одбрана његовог тима је изгубила све конце допустивши Лестеру да дође до вођства голом Вардија у 78. минуту.

Стадион као да је експлодирао, а четири минута касније грогирани противник био је и дефинитивно нокаутиран после пенала који је реализовао Уљоа за историјских 5:3.

Али ово није било једино изненађење данас. На Вајт Харт Лејну екипа Вест Бромвич Албиона победила је домаћи Тотенхем са 1:0. Гол одлуке постигао је Морисон у 74. минуту.

У великом дербију дана, Фудбалери Манчестер ситија и Челсија одиграли су 1:1. Изједначење и бод „грађанима" донео је нико други до Френк Лампард.

Легендарни играч Челсија је ушао у игру у 78. минуту уместо Александра Коларова. У 85. минуту Џејмс Милнер је сјајно центрирао, а Лампард је у шеснаестерцу покупио лопту и сместио је иза леђа голмана.

Лампард се после гола није радовао, пошто је у Челсију провео 13 година.

Сити је меч завршио са 10 играча, зато што је Пабло Забалета у 66. минуту добио други жути картон.

Челси је повео у 71. минуту сјајном акцијом коју је започео Еден Азар, а коју је завршио Андре Ширле.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије