Читај ми!

Јермени без Мхитарјана против Србије

Најбољи играч репрезентације Јерменије, Хенрик Мхитарјан, повредио је лигаменте десног стопала. Ова повреда ће сјајног везисту Борусије из Дортмунда одвојити од терена четири недеље, што аутоматски значи да га нећемо гледати у мечу са селекцијом Србије у оквиру квалификација за Европско првенство.

Фудбалер Борусије из Дортмунда Хенрик Мхитарјан покидао је лигаменте десног стопала због чега ће паузирати око четири недеље, саопштио је бундеслигашки клуб.

Мхитарјан се повредио у последњем минуту јучерашње утакмице против Мајнца, коју је Борусија изгубила са 2:0, а у саопштењу се наводи да ће се двадесетпетогодишњи фудбалер на терен највероватније вратити крајем октобра.

Јерменски репрезентативац Мхитарјан ће тако пропустити утакмицу са Србијом, у квалификацијама за Европско првенство 2016. године, која се игра 11. октобра у Јеревану.

Мхитарјан је шести играч Борусије из Дортмунда који ће паузирати због повреде. Пре њега повредили су се Марко Ројс, Јакуб Блашчиковски, Илкај Гундоган, Нури Шахин и Оливер Кирх.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије