Читај ми!

Покетино: Играћемо у комбинованом саставу

Менаџер Тотенхема Маурисио Покетино рекао је у Београду да ће на утакмици против Партизана у Лиги Европе извести комбиновани састав. Аргентинац очекује тежак меч у Хумској.

На мечу у Београду наступићемо у комбинованом саставу, открива менаџер "Спурса" Маурисио Покетино.

У српску престоницу енглески клуб је допутовао без чак петорице фудбалера – Насера Чадлија, Емануела Адебајора, Мусе Дембелеа, Денија Роуза и капитена Јунеса Кабула.

"Неколико играча остало је у Лондону из различитих разлога. Ипак, сматрам да имамо добру екипу, ово је лепа прилика да се докажу неки други играчи. Сутра ћу извести најјачи и најодморнији тим у овом тренутку, нападач Роберто Солдадо опоравио се од повреде и највероватније ће играти", рекао је Покетино на конференцији за медије на стадиону Партизана.

На питање новинара да ли је Роуз изостао због инцидента у којем је учествовао претпрошле године играјући за младу репрезентацију Енглеске против Србије у Крушевцу, Покетино је одговорио одречно.

"То није разлог, Роуз је био уморан после утакмице са Сандерлендом. Сви знамо ситуацију од пре две године, али он није тражио да буде ослобођен од сутрашње утакмице. Разлог је искључиво спортске природе, Роуз је заборавио инцидент као и сви ми", казао је менаџер Тотенхема.

Покетино је истакао да респектује тим Партизана, али и да зна доста о клупској историји црно-белих.

"Видели смо тим Партизана, играју доста брзо, имају доста младих и талентованих играча. Причао сам са црногорским селектором Бранком Брновићем, мојим бившим саиграчем, и дао ми је доста информација. Очекујем тежак меч и врућу атмосферу", нагласио је аргентински стручњак.

Он је додао да је информације о Партизану добио и од свог играча, младог репрезентативца Србије Милоша Вељковића, и најавио да би он сутра могао да буде у саставу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара