Читај ми!

Звезда и званично затражила Караџићеву оставку

Фудбалски клуб Црвена звезда послао је захтев Фудбалском савезу Србије и председнику те организације Томиславу Караџићу за расписивање ванредних избора.

Најтрофејнији српски клуб и званично је затражио оставку Томислава Караџића и расписивање избора на свим нивоима у фудбалској заједници.

Црвена звезда је у захтеву, који је објављен на сајту клуба, подсетила да је на седници Управног одбора клуба једногласно донета одлука о упућивању захтева Караџићу да преузме одговорност за стање у српском фудбалу и да подношењем оставке иницира расписивање избора на свим нивоима у фудбалској заједници.

"Мишљења смо да Вас не треба подсећати на обећања која сте јавно изрекли везано за Ваш даљи останак на челу ФСС. Сматрамо да сте неиспуњењем обећања директно учествовали у деградацији фудбалског спорта у Србији што за резултат директно има и недвосмислен пад популарности националног тима наше земље у шта смо имали прилику да се уверимо приликом последње утакмице коју је национални тим одиграо пред полупразним трибинама", наводи се у захтеву црвено-белих.

Црвена звезда је још једном позвала Караџића да у наредних 30 дана поднесе оставку, односно да учини "једину исправну ствар" и да тако "спречи даље посрнуће српског фудбала".

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара