Читај ми!

Поново штрајк у Партизану!

Радници ФК Партизан запослени у спортском центру "Земунело" ступили су у генерални штрајк због неисплаћених зарада.

Незадовољни обећањем Управе о динамици исплате заосталих зарада укупно 40 запослених у Партизановом тренинг комплексу у уторак обуставило је рад, преноси портал Моцартспорт.

Састанак са генералним секретаром Дарком Грубором и чланом Управног одбора клуба из Хумске 1 Бранком Ружићем, није донео жељени договор.

После тога, радници окупљени у Самостални синдикат запослених решили су да посегну за радикалним мерама, тако да од уторка ујутро у "Земунелу" штрајкују радници задужени за одржавање терене, портири, кувари, конобари, спремачице... Тренери млађих категорија још се нису одлучили на овај корак. Наговештено је да ће и они у штрајк од 20. септембра.

Запосленима у "Земунелу2 Партизан дугује четири плате. Управа је на састанку предложила да једну и по уплати у петак или понедељак, још једну и по до 15. октобра.

Представници Синдиката се са тим предлогом нису сложили и пошто су обавестили своје саборце, ступили су у штрајк. И то само два дана уочи сусрета са Тотенхемом, па остаје да се види да ли ће председник Драган Ђурић или неко од руководилаца успети да реши проблем до поподневних сати, за кад је заказан тренинг екипе Марка Николића.

За разлику од "Земунела", запослени у Радној заједници на стадиону у Хумској раде нормално.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије