"Седмица" Интера, Михина "Сампа" добила Торино

Убедљива победа Интера против Сасуола од чак 7:0 обележила је дан у италијанској Серији А. Победе забележили Сампдорија нашег Синише Михајловића и римски Лацио, пораз Наполија.

Фудбалери Интера победили су у Милану Сасуоло са 7:0, док је Лацио са 3:0 тријумфовао против Чезене.

Интер је на свом терену забележио први првенствени тријумф у новој сезони. Они су на свом стадиону декласирали Сасуоло, а стрелци за "нероазуре" били су Мауро Икарди у 4, 30. и 53. минуту, Матео Ковачић у 21, Пабло Освалдо у 43. и 72. минуту и Фреди Гуарин у 74.

Сасуоло је меч завршио са десеторицом играча на терену, пошто је Доменико Берарди у 60. минуту добио директан црвени картон.

Српски интернационалац Здравко Кузмановић преседо је цео меч на клупи Интера, а Немања Видић није имао право наступа, због добијеног црвеног картона на претходном мечу против Торина.

И фудбалери Лација су у новој сезони Серије А дошли до првог тријумфа, они су у Риму победили новог прволигаша Чезену са 3:0.

Стрелци за Лацио били су Антонио Кандрева у 19. минуту, Марко Пароло у 56. и Стефано Маури у 90. минуту.

Репрезентативац Србије Душан Баста одиграо је цео меч за Лацио, док је Филип Ђорђевић на терену био до 60. минута, када је уместо њега ушао Мирослав Клосе.

Атланта је против Каљарија славила головима Марсела Естигарибија у четвртом минуту и Ричмонда Боакјеа у 67. минуту. Једини гол за Каљари постигао је Андреа Косу у 85. минуту.

Наполи је на свом терену, упркос доминантној игри и великом броју прилика, поражен од Кјева, а једини гол на мечу постигао је Макси Лопес у 49. минуту.

У првом мечу недељног програма Серије А, Сампдорија боља од Торина са 2:0.

Голове за тим српског тренера Синише Михајловића постигли су Маноло Габијадини из слободног ударца у 34. и Стефано Окака Чуку у 79. минуту меча.

Сампдорија после два кола има четири бода, док су "бикови" забележили пораз и реми.

Резултати:

Сампдорија - Торино 2:0 

Каљари - Аталанта 1:2

Фјорентина - Ђенова 0:0

Интер - Сасуоло 7:0

Лацио - Чезена 3:0

Наполи - Кјево 0:1

Парма - Милан (20.45)

Јуче:

Јувентус - Удинезе 2:0
Емполи - Рома 0:1

Понедељак:

Верона - Палермо (20.45)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара