Читај ми!

Звезда: Нова крађа у режији Караџића!

Након ремија у Крушевцу (0:0), руководство клуба са Маракане било је огорчено суђењем на мечу, за шта као директног кривца виде председника ФСС-а Томислава Караџића.

После меча под Багдалом, у којем им судија Сантрач у три спорне ситуације није свирао пенал, управа Црвене звезде осула је паљбу на првог човека Савеза.

"Наставља се пљачкање Црвене звезде од стране Томислава Караџића и његове лоповске организације. Првенство је тек почело, а већ се дешавају отимачине, као ова у Крушевцу. Нико не може да нас убеди да од три спорне ситуације судија не свира ниједан пенал за Црвену звезду, а за нашег противника свира сумњив пенал. То не може бити судијски превид, то је изрежирано јер је читава судијска екипа била уигранa", рекао је члан Звездиног управног одбора Зоран Башановић за сајт "www.redstarbelgrade.info" и додао:

"Тешко је одбранити титулу када на путу стоји председник Савеза који има све механизме да вас заустави и он то бескрупулозно и чини. Поставио је своје климоглавце да обављају све функције у Савезу и слепо га слушају, поготову после реконструкције у судијској организацији овога лета. Али Црвена звезда је сама крива због тога јер није остала доследна свом циљу од прошле године да највећу штеточину трајно одстрани из српског фудбала. Наивно смо веровали да ће бити коректан и поштен. Ми сада морамо опет преузети иницијативу да урадимо оно што смо морали да урадимо прошле године. Нема среће ни за Црвену звезду ни за српски фудбал док из њега не оде Томислав Караџић", закључио је он.

Црвена звезда је у Крушевцу освојила само бод против Напретка (0:0), у мечу у којем је домаћину досуђен пенал а гостима није, иако су три ситуације у шеснаестерцу биле спорне.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара