Читај ми!

Николић: Јавно само похвале

Тренер Партизана Марко Николић рекао је да је било пропуста у игри његове екипе у победи над Чукаричким, али да ће он јавно само хвалити своје фудбалере, јер "они носе овај тим". Партизан је победио са 4:2 у мечу у коме су виђена два преокрета, а Чукарички је за минут у завршници првог полувремена преокренуо са 1:0 на 1:2.

Управо чести резултатски преокрети показују да у игри црно-белих није све на месту, што ни тренер Партизана није крио у изјави после утакмице, али је истакао да те анализе нису за јавне већ за клупске дискусије.

"Било је пропуста у игри, али то су ствари које ће бити речене у кући, а у јавности само похвале. Честитам играчима на још једној победи. Сада смо сами на првом месту после дужег времена", рекао је Николић.

"Знамо ми добро шта се догодило, али пошто су ови момци једна фамилија и носе клуб на својим леђима на фантастичан начин, ни реч критике јавно, а разговараћемо тамо где треба. Ови момци су наставили једну изузетну серију ефикасности и победа", истакао је Николић.

Он је оценио да Партизан заслужује већу подршку навијача, којих је на утакмици било око 5.000.

"Желим да захвалим понаособ сваком навијачу који је дошао. Тим који је ушао у групну фазу Лиге Европе заслужује већу подршку од ове коју је имао данас", рекао је Николић.

Тренер Чукаричког, коме је ово био први пораз, рекао је да су му помешани утисци.

"Рекао сам пре утакмице да не одустајемо од нашег стила. Дошли смо овде да се надмећемо са Партизаном. Нису нам направили неки проблем. Поклонили смо им четири гола, дали два и погодили још две стативе, али пресудио је њихов индивидуални квалитет", рекао је Милојевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара