Лалатовић: Најтежа утакмица до сада

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је да ће предстојеће гостовање код Напретка у Крушевцу бити најтежа утакмица за његову екипу у досадашњем делу такмичења у Суперлиги Србије.

"Ово ће бити најтежа утакмица до сада у првенству, али ако будемо дали 100 одсто, а даћемо сигурно, можемо да се надамо повољном резултату и да победом наставимо тамо где смо стали", рекао је Лалатовић.

Утакмица петог кола Суперлиге Србије између Напретка и Звезде игра се сутра од 17 часова у Крушевцу. Звезда је у прва четири кола остварила све четири победе, а Напредак је освојио само један бод.

"Табела није мерило њихове снаге, јер они заслужују много више. На њима је велики притисак, али ћемо се спремити исто као и за сваку утакмицу и дати све од себе да победимо", казао је Звездин тренер.

Лалатовић је прошле полусезоне водио Напредак, а како је рекао, за тих шест месеци је заволео клуб из Крушевца.

"Заволео сам Напредак, тамо сам провео прелепих шест месеци, али не знам како ће ме прихватити. Није им било пријатно када сам их напустио, али они знају колико волим Звезду и да се не одбија када те Звезда позове. Не видим разлог да ме не прихвате, али према информацијама које имам, мислим да неће бити пријатно", рекао је Лалатовић.

Звезда ће против Напретка моћи да рачуна на све играче, а једино је неизвестан наступ штопера Дарка Лазића, који је повредио ложу и није тренирао два дана.

Фудбалер Црвене звезде Дарко Лазовић рекао је да његова екипа неће имати проблема ако одигра као у прве четири утакмице у првенству.

"Напредак има императив победе, лоше је почео сезону, али не смемо да гледамо њих, већ само себеи своју игру. Неће бити проблема ако одиграмо као у прва четири кола", рекао је Лазовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара