Пеле: Меси може да освоји Мундијал

Иако, по природи ствари, не би требало да говори похвално о Лионелу Месију, барем је јавно, Пеле је направио изузетак. Славни бразилски фудбалер сматра да Лионел Меси има велику прилику да својој невероватној колекцији трофеја придода и онај са Светског првенства.

Легендарни бразилски фудбалер Пеле рекао је да Аргентинац Лионел Меси има велику шансу да освоји Светско првенство у Русији и тако употпуни успешну клупску каријеру.

Нападач Барселоне је овог лета био близу освајања Мундијала, али је Немачка у финалу у Бразилу победила голом Марија Гецеа у 113. минуту.

"Наравно да Меси може да освоји Светско првенство до краја каријере. Он игра на највишем могућем нивоу и у одличном је физичком стању. Не сумњам да ће му на наредном шампионату у

Русији бити циљ освајање пехара и то му је нова велика прилика", рекао је Пеле за бразилске медије.

Пеле је истакао да Меси није био на свом препознатљивом нивоу у Бразилу, иако је проглашен за најбољег играча турнира.

"Меси није показао све што зна, али то не мора да значи да је лоше играо. Аргентина и Бразил имају играче који могу да освоје СП, али нису остварили то на крају. Меси је невероватан играч и не можете да сумњате у његове способности иако није освојио Мундијал", закључио је Пеле.

Меси је у четири наврата биран за најбољег фудбалера света, са Барселоном је освојио 21 трофеј, од чега три Лиге шампиона, док је са "гаучосима" био шампион на Олимпијским играма у Пекингу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара