Читај ми!

Џеко: Челси је наш главни конкурент

Един Џеко сматра да има доста екипа у Премијер лиги које могу да се укључе са његовим Манчестер ситијем у борбу за титулу првака Енглеске. Међутим, репрезентативац Босне и Херцеговине у први план истиче тим Жозеа Мориња.

Фудбалер Манчестер ситија Един Џеко рекао је да та екипа може да одбрани титулу првака Енглеске ове сезоне, иако ће конкуренција бити веома јака.

"Знам да ће нам бити веома тешко, али сам оптимиста. Као и сваке сезоне, има неколико конкурената за титулу. Делује ми је да ће нам ове сезоне Челси бити највећи такмац. Ипак, не смемо да заборавимо Ливерпул, Тотенхем, Арсенал и Манчестер јунајтед. Сви су јачи него прошле сезоне и сви желе титулу", рекао је Џеко за сајт Ситија.

Репрезентативац Босне и Херцеговине прошле сезоне је у Ситијеву шампионску титулу "уградио" 16 голова.

Џеко је недавно продужио уговор са енглеским клубом до лета 2018. године.

"Прошла сезона је била једна од најбољих у мојој каријери и на крају смо стигли до трофеја у Премијер лиги. Такође, освојили смо и Лига куп и заиста сам срећан како смо играли. Нисам имао дилему око продужетка сарадње. Менаџер Пелегрини верује у мене", закључио је "босански дијамант".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара