Читај ми!

Роналдо: Могао бих да се вратим у Јунајтед

Није било лако бити навијач Манчестер Јунајтеда у протеклих 365 (или мало више) дана. Међутим, ствари се поправљају. Луј ван Гал је тренер који зна како се прави резултат, доведена су квалитетна појачања и само је питање тренутка када ће се ситуацијана Олд Трафорду стабилизовати. Још ако се, у догледној будућности, испуне речи званично најбољег играча планете...

Кристијано Роналдо, прва звезда Реал Мадрида, рекао је да би желео да се у неком тренутку у будућности врати у Манчестер Јунајтед.

"Волим Манчестер Јунајтед. Сви то знају, рекао сам то много пута. Манчестер Јунајтед је у мом срцу. Оставио сам много добрих пријатеља тамо, навијачи су невероватни и желео бих да се вратим једног дана", рекао је Роналдо за Дејли мејл.

Роналдо је на Олд Трафорду играо од 2003. до 2009. године када је прешао у Реал за 94 милиона евра.

"Срећан сам у Реалу, остале су ми још четири године уговора, али никад се не зна шта ће бити у будућности", додао је Португалац.

Роналдо је казао да верује да ће и поред лошег старта сезоне у Премијер лиги, Јунајтед бити бољи, нарочито после доласка Ди Марије и Радамела Фалкаа.

"Верујте ми, они ће бити добар тим, сигуран сам у то. То је велики клуб и овакав пад може да се деси. Прошла сезона је била ужасна и ову нису добро почели, али мислим да су урадили добар посао куповином Ди Марије и Фалкаа. Мислим да ће тим бити много бољи", рекао је Роналдо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се