Читај ми!

"Могао сам у Тотенхем, али би то било прелако"

Луј ван Гал истакао је да не жали што је сео на "најврелију клупу у свету фудбала". Свестан је тешког посла који је пред њим, али, како сам каже, управо то га је и привукло. Да није тако, сада би за исти новац водио Тотенхем.

Тренер Манчестер Јунајтеда Луј ван Гал рекао је да је урадио праву ствар када је преузео енглески клуб и да може да се носи са притиском после лошег почетка.

"Не жалим због тога што сам пожурио право са Светског првенства на посао у Манчестер. Могу да се носим са свим тим, имам енергију, а играчи и клуб ми дају додатну", рекао је Ван Гал.

Ван Гал, који је посао у Јунајтеду почео само неколико дана по повратку са Светског првенства где је водио репрезентацију Холандије, казао је да је фантастично што има толико посла.

"То значи да морам много да радим. Овде желим да завршим каријеру и то тако што ћу да донесем титулу. Сваки тренер воли признање и поштовање, али потребно је и мало среће", навео је Ван Гал.

Како је рекао, он је имао много среће на почетку каријере, када је Ајакс желео да га отпусти на полусезони, али је остао до краја и остварио велики успех.

"Хтели су да ме отпусте, али су ипак наставили да верују у мене и погледајте шта се десило", додао је Холанђанин.

Он је открио да је за исти новац који зарађује у Јунајтеду могао да ради у Тотенхему, који му је нудио посао.

"Могао сам да се определим за лакши посао и одем у Тотенхем. Али, изабрао сам највећи изазов од свих радних места у фудбалу", рекао је Ван Гал.

Манчестер Јунајтед после три одиграна кола у Премијер лиги још нема победу, пошто је два пута играо нерешено, а једном изгубио.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво