Читај ми!

Навијачи Монака у очају, траже свој новац назад!

Монако је у једном тренутку, или тачније током једне сезоне, деловао као намерачен да се угура у елитно друштво европских клубова. Међутим, због неколико разлога, то више није извесно, што у очајање баца публику у кнежевини. Због тога су одлучили да се побуне.

Удружење навијача Монака затражило је од својих чланова да захтевају од клуба да им врати новац од сезонских карата, због одласка двојице најбољих фудбалера Хамеса Родригеза и Радамела Фалкаа.

"Навијачи, захтевајте повраћај новца за ваше сезонске карте. Са ова два одласка и без готово иједног појачања током целог прелазног рока, налазимо се негде између беса, збуњености и фрустрације", наводи се у саопштењу, које су пренели француски медији.

Колумбијски играчи који су прошлог лета купљени за више од 100 милиона евра, били су у великој мери укључени у маркетиншку кампању, али су, у међувремену, напустили Монако.

Родригез је продат Реал Мадриду за 80 милиона евра после одличних игара на Светском првенству, док је Фалкао позајмљен Манчестер Јунајтеду.

"Осећамо се изданим јер смо веровали у клупска обећања и прихватили знатно повећање цена улазница на стадион. Ништа не указује на то да ће клуб прихватити наше захтеве, али ћемо им показати нашу општу несрећу", истакле су удружене присталице Монака.

Монако је пред почетак прошле сезоне довео 13 играча за око 140 милиона евра, али клуб, поред Пари Сен Жермена, није успео да освоји титулу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво