Читај ми!

Ел Хадади: Играње поред Месија као добитак на лутрији

Млади фудбалер Барселоне Мунир ел Хадади признао је да је још у неверици што има прилику да игра и дели свлачионицу са својим идолом, четвороструким освајачем Златне лопте Лионелом Месијем.

Деветнаестогодишњи нападач мароканског порекла стигао је на Ноу камп 2011. из мадридског Атлетика и на старту сезоне импресионирао је и стручни штаб и навијаче, а играње поред Месија оценио је као "добитак на лутрији".

"Нисам очекивао да се све ово деси, али то је епилог свакодневног напорног рада и на крају је стигла награда. То је остварење сна да тренирам са саиграчима у Барселони. Увек сам говорио да је Меси мој идол, он је то и даље", рекао је Ел Хадади шпанским новинарима, наводећи да од фудбалера Барселоне свакодневно учи и упија све што раде.

"Трудим се да останем иста особа као до сада. Мој циљ је да сваког дана дам све од себе, опуштен сам, а ово је награда као добитак на лутрији", истакао је талентовани фудбалер.

Ел Хадади има право да наступа за Мароко, али је навео да не жели да буде увучен у расправу за који национални тим ће играти у будућности.

"Тренутно сам члан младе репрезентације Шпаније и веома сам срећан. Све друго, видећемо. О томе тренутно не размишљам, морам да останем миран и концентришем се само на играње", закључио је Ел Хадади, који је тренутно у првом плану тренера Луиса Енрикеа у нападачкој линији Каталонаца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара