Читај ми!

Роналдо незадовољан прелазним роком

Кристијано Роналдо није хтео да коментарише учинак "краљевског клуба" у летњем прелазном року, само је кратко рекао да није задовољан. Ипак, Португалац има поверење да ће све доћи на своје место.

Фудбалер Реал Мадрида Кристијано Роналдо рекао је да не сме да каже шта мисли о томе како је његов клуб одрадио летњи прелазни рок, али је наговестио да није задовољан тиме како је формиран тим.

"Имам своје мишљење, али не могу да кажем шта мислим. Сутра бих био на свим насловним странама, а то не желим. Али, ако председник сматра да је најбоље за тим да доведе те играче, морамо да поштујемо његову одлуку", рекао је Роналдо за шпанске медије.

Ћаби Алонсо, Анхел ди Марија, Дијего Лопес и Алваро Мората су овог лета напустили Реал, а на Сантјаго Бернабеу су дошли Тони Крос, Хамес Родригес, Кејлор Навас и Ћићарито Ернандез.

"Са новим играчима стил игре ће се променити, на боље или на горе... Ди Марија и Ћаби су били веома важни за нас, али сада их нема и ми треба да будемо срећни због нових играча. Сигуран сам да ће бити у реду", рекао је Португалац.

Роналдо се тренутно опоравља од повреде колена због које је пропустио меч против Реал Сосиједада, у којем је његова екипа поражена са 4:2.

"У недељу сам био на трчању... Сигуран сам да ћу се вратити за неделју дана", додао је Роналдо.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара