Читај ми!

Бартомеу: Луис Енрике највеће појачање!

Председник Барселоне Жозеп Марија Бартомеу рекао је да је именовање Луиса Енрикеа на место тренера каталонског клуба најбољи потез у летњем прелазном року.

Шпански стручњак је у мају преузео Барселону, у којој је и као играч наступао, а прошле сезоне водио је Селту.

"Сваке године у марту или априлу гледамо који су нам играчи потребни за наредну сезону. Ове године смо највише реновирали тим, пошто је дошло неколико играча у одбрани. Ипак, мислим да је долазак Енрикеа добра ствар, он ће нам донети нови квалитет, рад, труд и има све што нам је потребно. Долазак нових играча је значајан, али ми веома ценимо фудбалере који су дуже време код нас", рекао је Бартомеу за Мундо Депортиво.

Енрике је за Барслону од 1996. до 2004. године одиграо 300 утакмица и постигао 109 голова, а освојио је две титуле Примере, два национална купа, Куп купова, УЕФА суперкуп и Суперкуп Шпаније.

Барселона је добро стартовала у новој сезони Примере, након што је победила Елче на свом терену са 3:0.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се