Читај ми!

Луверпул зацрвенео "Вајт харт лејн", реми Арсенала

Ливерпул убедљиво савладао Тотенхем на гостовању. Дебитовао Марио Балотели, заменио га Лазар Марковић; Астон Вила непоражена у прва три кола Премијер лиге. Арсеналу само бод у Лестеру.

Фудбалери Ливерпула победили су Тотенхем у гостима са 3:0 (1:0) у 3. колу Премијер лиге. Стрелци за "црвене" били су Рахим Стерлинг у осмом минуту, капитен Стивен Џерард у 49. из пенала и Алберто Морено у 60. минуту.

За Ливерпул је дебитовао највеће појачање Марио Балотели, којег је у 61. минуту заменио репрезентативац Србије Лазар Марковић.

У другом мечу у истом термину Астон Вила је на свом терену савладала Хал са 2:1, а победу тиму из Бирмингема донел су Габријел Агбонлахор и Андреас Вајман. Једини гол за госте дело је Никице Јелавића.

Арсенал је на гостовању против Лестера освојио само бод (1:1), а оба гола виђена су првом полувремену. Алексис Санчез довео је госте до предности, да би коначан резултат поставио Улоа.

Резултати и стрелци:

Тотенхем - Ливерпул 0:3 (Стерлинг 8, Џерард 49 п, Морено 60)

Астон Вила - Хал 2:1 (Агбонхалор 14, Вајман 36 - Јелавић 74)

Лестер - Арсенал 1:1 (Улоа 22 - Санчез 20)

У суботу:

Евертон - Челси 3:6

Манчестер сити - Стоук 0:1

Њукасл - Кристал палас 3:2

Квинс парк ренџерс - Сандерленд 1:0

Свонси - Вест Бромвич Aлбион 3:0

Вест Хем - Саутемптон 1:3

Барнли - Манчестер јунајтед 0:0

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво