Читај ми!

Лалатовић и Аврамовски пресрећни

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић био је јако задовољан после победе над Спартаком у четвртом колу Супер лиге и најавио је још боље игре у наставку такмичења.

"Презадовољан сам како смо одиграли прва четири кола, а верујем да ћемо играти још боље. Поносан сам на играче", рекао је Лалатовић новинарима после меча.

Звезда је имала иницијативу, погодила је четири стативе, а победу од 1:0 донео јој је у другом полувремену резервиста Данијел Аврамовски, коме је ово била прва утакмица у црвено-белом дресу.

"У првом полувремену смо имали иницијативу, показивали жељу, али без мирноће у завршници. На полувремену сам решио да бацим све карте на напад ако не постигнемо гол у првих 10 минута. Убацио сам три офанзивна нападача. Кад се све сабере, заслужено смо победили. Јако ми је битно што нисмо примили гол", рекао је Лалатовић.

Презадовољан је био и стрелац Аврамовски.
"Ово је био деби какав се само пожелети може, деби из снова. Много сам срећан што је баш мој гол одлучио победника ове изузетно тешке утакмице. Надам се да ћу наставити са добрим играма, да ћу добијати шансу и да ће тим наставити да побеђује", рекао је он.

Новајлија у Звезди је задужио дрес са бројем 10, који је до скора носио капитен Ненад Милијаш.

"Част ми је што сам наследио 'десетку' од Милијаша. Он је велики фудбалер, а пре свега човек и надам се да ћу оправдати поверење", рекао је он.

Тренер Спартака Петар Курћубић казао је да његов тим није успео да одговори на игру Звезде у другом полувремену.

"Амортизовали смо иницијативу Звезде у првом полувремену, али у другом су били много јачи, конкретнији и агресивнији. На то, једноставно, нисмо успели да одговоримо...Можда би било боље да смо раније примили гол, имали бисмо више времена да кренемо напред. Једном у 10-15 година се дешава да Спартак победи Звезду, а нама се то десило пре претпрошле године", рекао је он.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво