Читај ми!

Победе Јувентуса и Роме

Нови тренер фудбалера Јувентуса Масимилијано Алегри победом је почео свој мандат у Серији А, пошто је његов тим тријумфом над Кјевом од 1:0 почео одбрану титуле. Рома је у дербију првог кола савладала Фиорентину са 2:0.

Јувентус је на гостовању у Верони показао да се није много тога променило у односу екипе према игри која је "старој дами" донела три узастопне титуле првака Италије.

Једини гол на мечу био је, међутим, аутогол. Карлос Тевес је извео корнер, а Мартин Касерес је из волеја шутнуо ка голу, да би лопта закачила Криситјана Бирагија и завршила у мрежи.

Јувентус је имао још прилика да постигне гол, а у првом полувремену је три пута погађао пречку или стативу.

Алегри није могао да рачуна на повређене Андреу Пирла, Алвару Морату и Андреу Барзаљија, док је Ђорђо Кјелини био суспендован.

Фудбалери Роме победили су у Риму екипу Фиорентине са 2:0 (1:0) у дерби мечу првог кола италијанске Серије А. Голове за Рому постигли су Наиголан у 28. и Жервињо у 93. минуту.

Српски репрезентативац Адем Љајић одиграо је последњих петнаестак минута за домаће, док је Ненад Томовић код гостију провео свих 90 минута на терену.

У недељу од 18 сати играју:
Милан - Лацио
Аталанта - Верона

од 20.45 на програму мечеви:
Чезена - Парма
Ђенова - Наполи
Палермо - Сампдорија
Сасуоло - Каљари
Торино - Интер
Удинезе - Емполи 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се