Читај ми!

Реми Бајерна, преокрет Бајера

Шалке узео бод Бајерну (1:1). Фудбалери Бајера из Левркузена победили су на свом терену Херту са 4:2 (0:1) у утакмици другог кола Бундеслиге. Тријумф на гостовањима оствариле су новајлије у лиги Падерборн и Келн. Пардерборн је био убедљив против Хабурга (3:0), док је Келн славио у Штутгарту резултатом 2:0.

Фудбалери Шалкеа и Бајерна из Минхена одиграли су нерешено 1:1 (0:1) у дерби мечу 2. кола Бундеслиге. Бајерн је повео у 10. минуту након гола Роберта Левандовског, а бод домаћину донео је Бенедикт Ховедес у 62. мунту.

Бајер је два пута губио од Херте, али је у последњих 15 минута дошао до преокрета и максималног учинка у шампионату. Бајер је тако забележио и други тријумф на почетку нове сезоне домаћег првенства, али уз велике проблеме против клуба из престонице Немачке.

Херта је два пута водила, Леверкузен је стизао заостатак, да би головима Јулијана Брандта и Карима Беларабија у финишу сусрета дошао до победе.

Нови чланови Бундеслиге Падерборн и Келн после две одигране утакмице имају по четири бода, пошто су као гости савладали Хамбург са 3:0, односно Штутгарт са 2:0.

Резултати и стрелци 2. кола Бундеслиге:
Бајер Леверкузен - Херта 4:2 (Једвај 50, Спахић 62, Брант 74, Белараби 86 - Једвај 24. а.г, Шибер 60)
Хамбург - Падерборн 0:3 (Качунга 29, Вранић 68, Стопелкамп 87)
Штутгарт - Келн 0:2 (Осако 22, Уџа 33)
Вердер - Хофенхајм 1:1 (Галвез 59 - Фирмино 19)
Волфзбург - Ајнтрахт 2:2 (Налдо 15, Арнолд 79 - Јунг 23 а.г, Кадлец 85)
Шалке - Бајерн 1:1 (Левандовски 10, Ховедес 62)

Одиграно у петак:
Аугзбург - Борусија Дортмунд 2:3 (0:2)

Недеља:
Мајнц - Хановер (15.30)
Фрајбург - Борусија Менхенгладбах (17.30)

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се