Читај ми!

Јоветић: Кад имам поверење све је лакше

Са два гола решио је дерби против Ливерпула, Стеван Јоветић крунисао је одличну игру погодцима у мрежи „црвених“. Своју одличну партију повезао је са поверењем које има у клубу, и изразио наду да ће наставити са још бољим играма.

Нападач Манчестер Ситија Стеван Јоветић рекао је да га радује форма на старту Премијер лиге и најавио још боље партије у наставку сезоне. Црногорски нападач био је двоструки стрелац у победи против Ливерпула (3:1) и на тај начин наставио голгетерску серију из припремног периода.

"Изгледа да ми одговара да играм против Ливерпула. Док сам био у Фиорентини 2009. године играли смо у Лиги шампиона и постигао сам два гола, а исто толико и у припремној утакмици. Надам се да ћу тај низ наставити и на Енфилду, али најбитније за мене је да су сви у клубу задовољни мојим играма. Када имам поверење свих у клубу онда ми је много лакше, поготово после повреде. Верујем да ћу у наредном периоду бити још бољи", рекао је Јоветић.

Јоветић је прошле године дошао у Сити из Фиорентине као велико појачање, али је често био ван терена због повреда, па је на 16 утакмица постигао шест голова. За репрезентацију Црне Горе одиграо је 30 утакмица и постигао 12 голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво