Читај ми!

Јоветић одушевио Пелегринија, Роџерс се радује Марију

Мануел Пелегрини пресрећан због игре Стевана Јоветића и два гола која је постигао против Ливерпула. Менаџера "црвених", Брендана Роџерса, не брине превише пораз од шампиона. Он је узбуђен због доласка Марија Балотелија.

Менаџер Манчестер Ситија Мануел Пелегрини похвалио је Стевана Јоветића, који је постигао два гола против Ливерпула и истакао да бодови против "црвених" вреде двоструко.

Манчестер Сити је синоћ на свом терену победио Ливерпул са 3:1 головима двоструког стрелца Јоветића и Серхија Агуера. Гол за Ливерпул постигао је играч Ситија Пабло Забалета, који је затресао своју мрежу.

"Јоветић је радио током целе утакмице и када није имао лопту. Прошле сезоне није имао среће, али никада нисам сумњао у његов квалитет. Добро је почети сезону на овај начин, посебно после прошле, али не размишљам о њему као новом играчу", рекао је Пелегрини.

"Потребна су нам четворица нападача. Јоветићу добро иде, али не смемо заборавити да је Алваро Негредо повређен. Един Џеко, Јоветић и Агуеро добро раде. Важно је да тако и наставе", додао је Пелегрини.

Манчестер Сити после два кола има шест бодова, а Ливерпул три мање.

"За мене ове утакмице вреде шест бодова, поготово када играте на домаћем терену. Ливерпул је једна од екипа која ће се борити за титулу и победа против њега је важна. Имали смо тежак распоред на почетку и важно је што смо победили у другом колу", рекао је Пелегрини.

Тренер Ливерпула Брендан Роџерс разочаран је начином на који је екипа примила први гол.

"Нисмо били на опрезу у шеснаестерцу код првог гола, и то је разочаравајуће. Код другог поготка су направили добру акцију и некада морате да похвалите квалитет противника", рекао је Роџерс.

Тренер "црвених" истакао је да је задовољан што је у клуб дошао досадашњи нападач Интера Марио Балотели.

"То је добар посао. Балотели је таленат светске класе. Било нам је потребно појачање у нападу. То је прорачунати ризик, али верујемо да можемо да му помогнемо да сазри, као играч и као млад човек. Нисам забринут", рекао је Роџерс.

Балотели је током каријере имао проблема с понашањем, у више наврата се сукобљавао с тренерима и саиграчима.

"Он долази с репутацијом, али надамо се да у нашем клубу можемо да сузбијемо такво понашање. Зна да је сада део нашег тима у коме нема егоиста. Ова група је дошла до Лиге шампиона јер је играла као тим. Мислим да су играчи узбуђени због Балотелијевог доласка. Ја се свакако радујем. Самопоуздање је једна ствар која му не недостаје. Има веру и фудбалску ароганцију, а то имају само најбоље екипе", закључио је Роџерс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво