Читај ми!

Милијаш: Одлазим срећан и поносан

Досадашњи капитен фудбалера Црвене звезде Ненад Милијаш рекао је да одлази са Маракане пун лепих утисака, посебно испуњен задовољством што је пролетос предводио екипу на путу до повратка шампионског трофеја после седам година.

Фудбалски клуб Црвена звезда приредио је свечани испраћај досадашњем капитену Ненаду Милијашу, који каријеру наставља у Турској.

"Одлазим пун лепих утисака, посебно ми је драго што одлазим са титулом, због ње сам се и вратио, а успели смо у јако тешком тренутку да је освојимо. Почели смо добру нову сезону и желим момцима да одбране трофеј. Не бих био испуњен да нисам остварио тај циљ, овако одлазим задовољан и срећан", рекао је Милијаш на стадиону Црвене звезде где је приређен коктел у његову част.

Милијаш, који има 31 годину потписао је двогодишњи уговор са турским друголигашем Манисом.

"Биће ми лакше да се уклопим у екипу пошто је тамо некадашњи саиграч из Звезде Никола Микић. Он ми је доста тога причао о клубу и сигурно да ми је помогао око избора", навео је Милијаш и додао да тренутно не размишља о новом повратку на Маракану.

Он је приликом првог мандата у црвено-белом дресу освојио две дупле круне (2006, 2007).

На питање да ли би посебно издвојио неки тренутак у црвено-белом дресу, Милијаш је рекао:

"Можда погодак из пенала против Партизана 2007. године вредан титуле, али тешко је издвојити, сваки трофеј у Звезди ми је драг, наравно, посебно и сваки гол Партизану", закључио је Милијаш, који је за Звезду одиграо 195 утакмица и постигао 66 голова.

Тренер црвено-белих Ненад Лалатовић признао је да му је жао што Милијаш одлази, али да је био спреман на такав епилог.

"Милијаш заслужује овакав опроштај, својим односом према клубу. Био је прави вођа и капитен овог тима и жао ми је што одлази. Већ имам у глави ко ће га заменити, ту су Ристић, Аврамовски и Босанчић. Надам се да ће искористити прилику", рекао је Лалатовић, уз констатацију да зна ко је нови капитен, али да ће његово име прво саопштити играчима на вечерашњем тренингу.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво