Читај ми!

Звезда с појачањима против Војводине

Фудбалски клуб Црвена звезда моћи ће да користи летошња појачања на предстојећој утакмици против Војводине пошто је измирио дуговања.

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије укинула је забрану регистрације нових играча Црвеној звезди.

"На седници је донесена одлука о укидању мере забране регистрације играча ФК Црвена звезда, а на основу тога што су представници овог клуба доставили доказе о измирењу обавеза према повериоцима или постизању споразума са повериоцима", наводи се у саопштењу.

Звезда је у летњем прелазном року ангажовала Ненада Гаврића, Богдана Планића, Ђорђа Деспотовића, Даниела Аврамовског, Предрага Ђорђевића, Стефана Ђорђевића, Милоша Босанчића, Мамадуа Мбођа и Стефана Антића, који ће имати право наступа против Војводине у трећем колу Суперлиге Србије.

"Такође, ФК Црвена звезда је депоновала средства на рачун ФС Србије у висини дуга ка ФК Слобода из Ужица, јер је у току процес тројне компензације између Црвене звезде, Слободе и ФС Србије. На основу свега, стекли су се услови да се ФК Црвена звезда укине мера забране регистрације нових играча", додаје се у саопштењу.

"Део средстава смо обезбедили преко рачуна смањивањем блокаде, неке играче смо делимично исплатили, а делом потписали репрограме, неки играчи потписали су споразуме за цео износ. Појединим клубовима смо такође део платили, а део гарантовали личним гаранцијама, за неке смо депоновали средства у Фудбалски савез Србије као гаранцију", изјавио је генерални секретар клуба Звездан Терзић.

Терзић је у име Црвене звезде захвалио свима који су помогли да се реши проблем са којим се клуб суочавао последња два месеца.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво