Анчелоти: Ди Марија тражио да напусти клуб

Тренер фудбалера Реал Мадрида Карло Анчелоти рекао је да га је Анхел Ди Марија замолио да напусти клуб и додао да је Аргентинац одбио да продужи уговор.

Шеф стручног штаба Реала Карло Анчелоти рекао је да је Анхел Ди Марија затражио да оде из клуба.

"Ди Марија ме је замолио да напусти клуб овог лета. Он је одбацио понуду клуба да остане и продужи уговор. Ми сада тражимо решње - замену за њега. Ако до краја прелазног рока не нађе нови клуб, он ће остати овде и наставиће да тренира са нама, то није никакав проблем", рекао је Анчелоти, а преносе шпански медији.

Ди Марија је на овогодишњем Светском првенству у Бразилу био један од најбољих играча Аргентине, која је играла у финалу, али је у Реалу изгубио своје место, пошто су екипу појачали Тони Крос и Хамес Родригес.

Аргентинца су претходних недеља повезивали са Пари Сен Жерменом и Манчестер јунајтедом, међутим, францукса екипа је недавно саопштила да више није заинтересована за фудбалера средине терена из финансијских разлога.

Ди Марија (26) је 2010. године дошао из Бенфике у Реал и са клубом има уговор до 2018. године, а његова цена се креће око 60 милиона евра.

Он је за Реал до сада одиграо 190 утакмица и постигао 36 голова, док је 52 пута наступао за селекцију Аргентине.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво