Тери: Са оваквим појачањима можемо до титуле

Фудбалер Челсија Џон Тери рекао је да је лондонски клуб још јачи ове сезоне због доласка одличних појачања и додао да верује да ће она помоћи у освајању титуле у Премијер лиги.

Капитен Челсија Џон Тери верује да ће појачања донети тутулу на Сатмфорд Бриџ.

Челси је победио Барнли у гостима са 3:1 на старту нове сезоне у Премијер лиги, а голове су постигли Дијего Коста, Андре Ширле и Бранислав Ивановић.

"Довели смо одлична појачања и драго ми је да су Коста и Фабрегас имали сјајан деби. Са таквим новајлијама циљ је освајање Премијер лиге, иако ће бити доста тешко јер је јака конкуренција. Радује ме победа против Барнлија и надам се да ћемо наставити у том ритму", рекао је Тери за Скај Спортс.

За најбољег играча утакмице изабрано је појачање из Барселоне Сеск Фабрегас, који је био асистент код два гола "плаваца".

"Веома сам задовољан игром тима и победом. Имамо младу и талентовану екипу и уживам играјући овде. Сјајно сам прихваћен од доласка и верујем да је добра сезона пред нама", навео је Фабрегас.

Челси у другом колу Премијер лиге дочекује Лестер Сити у суботу од 16 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво