Читај ми!

Анчелоти: Реал није фаворит против Атлетика

Тренер Реала Карло Анчелоти сматра да његов тим није фаворит против градског ривала Алтетика уочи двомеча за трофеј шпанског Суперкупа.

Реал у првој утакмици дочекује Атлетико у уторк на Сантјаго Бернабеу, а Анчелоти позива на опрез, без обзира на то што у "краљевском клубу" све "врви" од бројних скупоцених звезда.

"У односу на прошлу сезону, Атлетико је променио тим. Можда су и новоангажована појачања допринела и његовом другачијем приступу игри, међутим, тежак су противник, у сваком случају. Сматрам да у предстојећим дуелима нема фаворита", рекао је Анчелоти шпанским новинарима.

Реал је уочи отварања сезоне у Примери већ освојио Суперкуп Европе савладавши прошле недеље у Кардифу тим Севиље (2:0), али Анчелоти пред сусрет са Атлетиком није желео да открије да ли ће извести исту поставу, са Роналдом, Бејлом и појачањима Тонијем Кросом и Џејмсом Родригезом.

"Једино могу да потврдим да ће на голу стајати Икер Касиљас. Гледао сам га на тренингу и изгледа веома добро. Крос је у Кардифу одиграо сјајно, задовољан сам и Родригезом, иако је њему потребно још времена да се привикне на промену средине", казао је Анчелоти.

Прва утакмкмица шпанског Суперкупа између Реала и Атлетика игра се у уторак од 23 сата, а реванш је на програму у петак на Висенте Калдерону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво