Читај ми!

Звезда срушила Нишлије и традицију!

Црвена звезда на отварању шампионата савладала нишки Раднички са 2:0 и успешно започела одбрану титуле освојене прошле сезоне. Двоструки стрелац за црвено-беле пред одлично испуњеном Мараканом био је капитен Ненад Милијаш.

Фудбалери Црвене звезде успешно су почели одбрану титуле првака Србије, пошто су у првом колу Суперлиге на свом терену савладали Раднички из Ниша са 2:0.

То је била тек трећа победа црвено-белих на отварањима сезоне у последњих 13 година и први тријум у првом колу још од 2009. године.

Утакмицу која је одиграна пред око 20.000 гледалаца обележио је двоструки стрелац, капитен црвено-белих Ненад Милијаш.

Први погодак Милијаш је постигао у 43. минуту, када је шутирао са дистанце, лопта је закачила једног од играча Радничког и преварила голмана гостију.

Капитен Звезде је други гол постигао у судијској надокнади првог полувремена, пошто је шутирао из слободног ударца, а голман Радничког Филиповић лоше је проценио лет лопте и она је завршила у мрежи.

Према најавама, тренер црвено-белих Ненад Лалатовић, због дуговања клуба и административне забране, није могао да рачуна на играче који су дошли у летњем прелазном року.

На клупи Радничког из Ниша дебитовао је искусни стручњак Драгослав Степановић.

Лалатовић: Играчи испунили задатке

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је после победе над нишким Радничким на старту Суперлиге да су играчи испунили све што је тражио и пружили веома добру партију.

"У првом полувремену смо искористили шансе, а у другом смо пропустили четири, пет прилика. Ипак, то не умањује општи утисак. Иако није било новајлија, момци који су играли показали су да заслужују дрес Звезде. Драго ми је што смо после пет година победили на првенственој премијери", рекао је Лалатовић после меча.

Тренер Радничког Драгослав Степановић оценио је да је Звезда тактички била боља од његове екипе.

"Све је решено у последњих неколико минута првог полувремена, а нисмо могли тактички да парирамо Звезди том делу меча. У наставку смо одиграли много боље и та игра ме радује уочи следећих првенствених мечева са Партизаном и Јагодином", навео је Степановић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво