Видић: Чичарито, дођи у Интер!

Медији у Италији спекулишу да би Хавијер Ернандез могао да пође стопама Немање Видића и пређе из Јунајтеда у Интер. Српски репрезентативац нема ништа против. Чичарито је играч за велике клубове. Волео бих да дође у Интер, рекао је Видић.

Фудбалер Интера Немања Видић рекао је да се радује јаким проверама на турнеји у Америци и додао да је то добра увертира пред почетак сезоне у којој милански тим има велике амбиције.

Интер ће играти против мадридског Реала, Роме и Видићевог доскорашњег клуба, Манчестер Јунатеда.

"Долазак у Америку је одличан потез и једва чекам да играм против најјачих европских екипа. Ови мечеви су савршена провера пред почетак сезоне, где имамо велике амбиције и у Лиги Европе. До сада смо добро радили на припрема, а тренер Мацари је одличан стручњак", рекао је Видић на конференцији за медије.

Италијански медији спекулисали су да би нападач Манчестер Јунајтеда Хавијер Чичарито Ернандез могао да пређе у Интер, као што је Видић урадио овог лета.

"То су ствари које се тичу челника клуба, али је јасно да је Чичарито играч за велике клубове. Добродошао је у Интер и волео бих да дође", навео је Видић.

Први меч "нероазури" ће одиграти против Реала у суботу, три дана касније очекује их дуел против Манчестер Јунајтеда, док је 2. августа на програму меч против Роме.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара