Јувентус доводи Самјуела Етоа

Јувентус тражи замену за повређеног Алвара Морату, а избор је пао на искусног Самјуела Етоа. Како преноси "Газета дело Спорт", шампион Италије би камерунском ветерану понудио једногодишњи уговор.

Јувентус је заинтересован да ангажује доскорашњег фудбалера Челсија, Камерунца Самјуела Етоа, преноси "Газета дело Спорт".

Како наводи италијански спортски дневник, Јувентус жели да надокнади изостанак свог највећег појачања овог лета Алвара Морате, који због повреде неће моћи да игра најмање два месеца.

"Газета дело спорт" тврди да је Јувентус спреман да Етоу понуди једногодишњи уговор.

Тридесеттрогодишњи камерунски нападач је врхунац каријере остварио у дресу Барселоне за коју је у периоду од 2004. до 2009. играо на 145 утакмица и постигао 100 голова.

Ето је раније играо и за Реал, Мајорку и Интер, као и за Анжи из Махачкале за који је од 2011. до 2013 наступио на 53 мечева и дао 25 голова. Он је прошле сезоне за Челси играо на 21 утакмици и био стрелац девет голова.

Ето је од 1997. члан камерунске селекције чије је боје бранио на 118 утакмица, уз 56 голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара