Читај ми!

Чукарички спреман за Гредиг

Фудбалери Чукаричког одрадили последњи тренинг пред дуел са Гредигом. Играчи тренера Владана Милојевића спремни да докажу да се са правом боре за европско такмичење.

Фудбалери Чукаричког у потпуном миру одрадили су последњи тренинг пред утакмицу против аустријског Гредига.

Иако је противник много озбиљнији од претходног ривала, атмосфера у екипи је на завидном нивоу. Осим повређеног Филипа Стојковића, тренер Владан Милојевић може да рачуна на све играче.

„Играмо против јако доброг противника. Гредиг је изданак немачке школе, знамо како играју Аустријанци. Једна јако добра екипа која је завршила на трећем месту. Ово је нешто ново за нас и ми смо дужни да дамо све од себе да одиграмо добру утакмицу", рекао је тренер Милојевић.

Играчи су заједно анализирали противника и знају да добар резултат у вечерашњем дуелу може бити одлучујући у коначном скору.

„Гледали смо и анализирали противника, остаје нам да на терену покажемо да смо заслужено овде где смо. Ја бих био презадовољан када бисмо остварили победу", рекао је искусни Ненад Миросављевић.

„Имамо амбиције да прођемо у наредну рунду, даћемо све од себе. Спремни смо, очекујемо да пружимо максимум", рекао је Иван Тодоровић.

Директан пренос меча можете пратити на нашем Другом програму од 21 сат.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара