Читај ми!

Тадић – ново поглавље у каријери

Одличне партије у Твентеу нису остале незапажене. Душан Тадић је након одличне сезоне у Холандији добио прилику да се опроба у Премијер лиги. У уторак је потписао за Саутемптон. Први утисци су фантастични. Нада се да ће клуб са тренером Роналдом Куманом много напредовати и остварити запажене резултате у будућности.

Није се двоумио да пређе у лигу која је, по њему, једна од најјачих. Преовладала је жеља да се покаже и докаже у таквом окружењу. Српски фудбалер Душан Тадић рекао је да се нада да ће Саутемптон, који ће са клупе предводити Роналд Куман, имати добру будућност.

"Било је доста интересовања и из других клубова, али ја сам стварно желео да дођем у Саутемптон. Знам да је то добра прилика за мене. Видим то као нови корак, желим да се покажем и да помогнем клубу", рекао је Тадић, који је прошле сезоне наступао за Твенте, а у уторак је потписао четворогодишњи уговор са Саутемптоном.

"Клуб има велику историју. Гледао сам их прошле године и заиста су играли леп фудбал. Енглеска има једну од најјачих лига на свету, енглески фудбал је заиста добар за гледање и биће задовољство играти овде. Надам се да ће Саутемптон имати добру будућност", навео је Тадић. Он је додао да је уверен да тренер Роналд Куман може много да помогне Саутемптону.

"Фејенорд је имао много успеха због њега, направио је много добрих играча. Он је стварно добар тренер и можете да очекујете да ће његови тимови играти још боље због њега, чак и ако немају велики квалитет. Он је стварно добар тактичар и веома је тешко играти против тимова које он води", додао је Тадић.

Тадић је прошле сезоне у дресу Твентеа одиграо 33 утакмице у холандском првенству, а постигао је 16 голова и забележио 14 асистенција.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара