Читај ми!

Необично фудбалско поподне на Острву...

Мало ко је могао да претпостави да ће пријатељски припремни меч између шкотског Хартса и румунског Динама из Букурешта наћи своје место у спортским вестима широм света, међутим... Оштећен терен, дивљање румунских навијача, искључење па "замена" без знања судије... Но, кренимо редом.

Пријатељска утакмица између Хартса и Динама из Букурешта завредела је пажњу јавности због нефудбалско-бизарних ситуација које су се на истој догодиле.
 

Пред око 300 навијача меч је одигран на стадиону у малом месту Леих, у области Ланкашира. Цена улазница била је за Велику Британију симболичних 10 фунти, али се присутнима исплатио сваки пени.

Да неће све бити уобичајено наговестило је померање меча за пола сата јер су атлетичари, тачније бацачи кугле, који су тренирали непосредно пре тога, прилично оштетили терен.

На полувремену утакмице, навијачи Динама, њих десетак, почели су да убацију лименке од пива на терен, а потом упалили ватромет, такође на терену! Уследила је реакција малобројне редарске службе и присталице букурештанског тима избачене су са трибина. 

Међутим, ту није био крај узбуђењима.

Изнервиран одлуком судије да противнику додели ударац из угла, капитен Динама Лаурентију Рус оштро је протестовао и због тога био искључен. Но, Румуни се нису помирили са одлуком да меч наставе са играчем мање, па су, без знања судије, убацили новог фудбалера на терен!

Тако се играло неколико минута, док присутни на стадиону и сам судија нису схватили шта се заправо догодило, па је играч Динама са бројем 35 ипак морао ван игре.

На крају поменимо да је утакмица завршена победом тима из Единбурга од 2:1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара