Шампион у Словенији, Мијаиловић са екипом

Фудбалери Црвене звезде у суботу 5. јула, након преподневног тренинга, отпутовали су за Терме Чатеж, где ће у наредних осам дана одрадити први део припрема за нову сезону. Са екипом је отпутовао и Никола Мијаиловић, који је са клубом потписао нови уговор на 2+1 сезону.

Шампион Србије отпутовао је у Словенију на први део приппрема за нову сезону. Мијаиловић договорио продужетак сарадње и отпутовао са екипом.

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Ненад Лалатовић, рекао је да ће прва фаза припрема бити посвећена пре свега физичкој снази.

"Оно чиме могу бити задовољан је да су моји играчи током претходне недеље тренирали јако добро, два пута дневно. Њихово залагање на тренингу ми улива самопоуздање. Тим још увек није комплетан, сигурно ћемо довести још неколицину појачања, из разлога што је наш клуб напустило осам стандардних играча", рекао је Лалатовић, и поновио план рада предвиђен за прву фазу припрема:

"У Термама Чатеж ћемо радити два пута дневно, и имаћемо две утакмице. Бићемо тамо до 13. јула па се враћамо за Београд. Акценат на овом делу припрема биће на физичкој снази", рекао је нови шеф струке црвено-белих.

Пред полазак новинарима је потврђено да је Никола Мијаиловић потписао је у петак увече нови уговор са црвено-белима на 2+1 сезону.

Тиме су водећи људи клуба испунили једну жељу новог тренера Ненада Лалатовића, који је захтевао да у новој сезони има у тиму и Мијаиловића, који је осим на терену био један од лидера шампионске екипе и ван терена. 

Екипу, за сада, чине: 

Голмани: Рајковић Предраг, Манојловић Филип, Марко Тркуља;

Одбрамбени играчи: Петковић Марко, Мијаиловић Никола, Павићевић Саво, Араухо Мигел, Јовановић Вукашин, Стојановић Милош, Лазић Дарко, Ђорђевић Предраг, Брајовић Милош;

Везни играчи: Милијаш Ненад, Ковачевић Александар, Ристић Михаило, Гогић Горан, Савићевић Вукан, Живковић Душан, Грујић Марко, Караклајић Никола, Гаврић Ненад, Јокић Милан:

Нападачи: Ифеани Оњило, Јовић Лука, Деспотовић Ђорђе, Ракић Ђорђе, Дауда Абиола

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво