Читај ми!

Видић: Интер је прави избор за мене!

Немања Видић представљен је као нови фудбалер Интера. Некадашњи капитен Манчестер Јунајтеда рекао је да се консултовао са Дејаном Станковићем пре него што је дошао у "један од највећих клубова на свету".

Нови фудбалер Интера Немања Видић рекао је на представљању да је дошао у један од највећих клубова на свету, и да га је у Милано привукао и пројекат нових власника.

"Интер је један од највећих клубова на свету. Привукли су ме традиција, освојени трофеји... и, наравно, нови пројекат новог власника, који је једноставан и окренут ка будућности. Сада знам да сам направио прави избор", рекао је Видић.

Некадашњи репрезентативац Србије казао је и да је пре доласка разговарао са легендом Интера и другом из националног тима Дејаном Станковићем.

"Причао сам са Дејаном, био је пун лепих речи о клубу и људима који овде раде. Ја настављам традицију српских играча у Интеру и у Италији. Причао сам и са њима и сви су ми рекли да је ово прави потез", рекао је Видић.

Овај штопер у октобру пуни 33 године. Последњих осам година провео је у Манчестер Јунајтеду, са којим је освојио све. Видић је на новинаско питање одговорио да прелазак у Интер не види као корак назад.

"У Италију сам хтео да пређем пре 12 година. Не мислим да је ово корак уназад, јер мислим да ми одговара италијански фудбал, а мислим и да долазим у један од највећих клубова на свету.

Добро, клуб пролази кроз транзицију и није тамо где би сви волели да јесте, али дефинитивно иде напред. Свиђају ми се пројекат и идеја који су ми представљени", рекао је Видић.

Немања Видић потписао је трогодишњи уговор са Интером.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво