"Чука" убедљива против андорске Сан Ђулије

Фудбалери Чукаричког победили су у Београду екипу Сан Ђулије из Андоре са 4:0 у првом колу квалификација за Лигу Европе.

Успешан старт Чукарчког у квалификацијама за Лигу Европе - савладана је Сан Ђулија из Андоре са 4:0.

Голове су постигли Ненад Миросављевић у осмом, Петар Бојић у 49, Славољуб Срнић у 89. минуту и Никола Стојиљковић из пенала у надокнади времена.

Чукарички је био бољи и контролисао је утакмицу, која је, међутим, била отворена, а Сан Ђулија је имала неколико прилика да поведе.

Чукарички је повео у осмом минуту после прве озбиљне акције. Петар Бојић је на средини терена одузео лопту и проиграо на леви бок Стојиљковића, који је утрчао у шеснаестерац и упослио Миросављевића на петерцу, а он је из прве шутирао и донео предност Чукаричком.

Тај гол није променио ништа што се тиче игре, оба тима су наставила да играју отворено, али се до следећег гола чекало тек до другог полувремена.

Акција је текла по левом боку, одакле је Рајко Брежанчић вратио лопту по земљи до ивице казненог простора. Ту је примио Петар Бојић, који се наместио и шутирао у голманов леви угао.

"Брђани" су имали још неколико прилика, док су гости претили углавном са дистанце и из контрапада.

Чукарички је велику предност стекао у 89. минуту, када је Филип Стојковић са десне стране по земљи додао лопту Срнићу, који се наместио и само сместио у гол.

У другом минуту надокнаде времена Стојиљковић је срушен у шеснаестерцу, а одмах потом је и извео једанаестерац за 4:0 и релативно миран реванш, који се игра се за седам дана у Андори.

Стадион: Чукаричког. Гледалаца: 2.500 Судија: Пол Меклагин. Помоћници: Марк Гавин и Емет Динан (сви Република Ирска).

ЧУКАРИЧКИ: Ристић, Стојковић, Остојић, Пјасентин, Брежанчић, Тодоровић, Матић, Бојић (58. Д. Срнић), Стојиљковић, Миросављевић, С. Срнић.

САНЂУЛИЈА: Kока, Естепа, Фонтан, Руиз, Родригез, Варела, Сото, Сера, Спано, Перез, Кабезас.

 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво