Ван Гал доводи Карваља и отпушта Фелаинија!

Луј ван Гал командује Холандијом у Бразилу, и то ради влро добро. Међутим, искусни стручњак симултано ради и на ремонту играчког кадра Манчестер јунајтеда, па је тако тражио довођење Вилијама Карваља из Спортинга, али и Хуана Квадрада и Артуро Видала. На другој страни, жели да се реши "Мојесовог" Маруана Фелаинија...

Ништа од свега наведеног, међутим, неће бити лако. Изгледа да ће Манчестер јунајтед морати да се помучи око баш сваког играча кога жели да доведе у летњем прелазном року.

Клубу са Олд трафорда предочено је да мора да плати обештећење од 37 милиона фунти ако жели да доведе на везисту Спортинга из Лисабона Вилијама Карваља, пренео је „Дејли Мејл".

"Више нису она стара времена када су фудбалери напуштали Спортинг по сваку цену. Клаузула у Карваљовом уговору којом се дозвољава раскид нам омогућава одличан посао. Задовољан сам преговорима", рекао је директор Спортинга из Лисабона Агусто Игнасио.

Управа Манчестер јунајтеда покушала да је умањи обештећење, а медији спекулишу да је за Карваља заинтересован и Челси.

Карваљо (22) је прошао младе селекције Спортинга, а за први тим дебитовао је 2011. године. Он је након тога отишао на позајмицу у португалску Фатиму, а затим и белгијски Серкл Бриж. Прошле сезоне се вратио у Лисабон и био стандардан у тиму Леонарда Жардима, иначе новог тренера Монака.

Британски медији навели су да нови тренер Јунајтеда Луј ван Гал жели да доведе фудбалера Фјорентине Хуана Квадрада и играча средине терена Јувентуса Артура Видала. Оба играча су оставили сјајан утисак на Светском првенству у Бразилу.

Такође, „Дејли Мејл" је пренео да је холандски тренер захтевао од управе Манчестер јунајтеда да пре почетка сезоне отпусти Маруана Фелаинија, који је прошле године дошао из Евертона за 27 милиона фунти, али није оправдао очекивања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара