Читај ми!

Мијаиловић остаје, Дортмунд тестира Звезду!

Стање на Маракани се постепено побољшава - успешно су завршени преговори о останку искусног левог бека Николе Мијаиловића, договорен је пријатељски меч са моћном Борусијом из Дортмунда, а играчи су добили део заосталих дуговања и премија.

Коначно лепе вести из најтрофејнијег српског клуба - Никола Мијаиловић остаје на Маракани и следеће сезоне, а екипа Ненада Лалатовића одиграће 5. августа пријатељски меч са Дортмундом.

Поред ове две изузетно позитивне вести за навијаче Звезде, разлога за задовољство коначно имају и играчи, којима је уплаћен део новчаних дуговања.

Иако још ништа није потписано, договор је постигнут - Никола Мијаиловић остаје у Црвеној звезди, преноси Моцарт спорт.

Искусни леви бек није почео припреме са остатком тима јер му је уговор истекао, али је након разговора са Звезданом Терзићом пристао да и наредне сезоне игра на Маракани. Званичан продужетак сарадње очекује се наредних дана.

Мијаиловић је појавом и ауторитетом избио у први план протекле сезоне и био идејни вођа шампионске генерације. Уз ранији договор са капитеном Милијашем, Савом Павићевићем и Ђорђем Ракићем, нови тренер Ненад Лалатовић би у предстојећој сезони требало да има кичму тима од искусних играча.

Клоп и Борусија тестирају Звезду и Лалатовића 

Друга лепа вест везана је за припреме тима за наредну сезону и уговорен пријатељски меч са Борусијом из Дортмунда.

Генерални секретар клуба с Маракане Звездан Терзић успео је да се договори о пријатељском мечу с једним од најбољих тимова Европе, а утакмица ће бити одиграна у уторак, 5. августа, на стадиону Рајнпарк у Вадузу у Лихтенштајну.

Четири дана касније, црвено-бели ће мечом против нишког Радничког на Маракани започети одбрану титуле.

Ово неће бити једини јаки дуели Лалатовићевог тима на припремама, с обзиром на то да ће током јуна Звезда играти против Генка и Мехелена.

"Легле паре" 

На Маракни су решили проблем струје договором са ЕПС-ом, а играчи су коначно могли до својих банака јер им је уплаћен део дуговања.

Лист Спорт у броју од уторка преноси да су чланови шампионског тима Црвене звезде коначно примили и одређену своту новца за успех остварен у минулој сезони.

Наиме, играчима и стручном штабу исплаћено је укупно око 200.000 евра, а захваљујући уплати генералног спонзора "Гаспром", на име бонуса за освојену шампионску титулу.

Исти извор наводи да ће у случају продаје неког од играча овог лета, инкасирана средства такође бити намењена за намиривање дугова према играчком кадру и тренерима.

Коначно и позитивне вести за навијаче Црвене звезде...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара