Читај ми!

Ћави напушта Барсу и сели се у Катар!

Фудбалер Барселоне и репрезентативац Шпаније Ћави Ернандез играће од наредне сезоне у Eл Арабију из Катара, потврдио је тренер тог клуба Дан Петреску.

После 17 година проведених у Барселони, Ћави Ернандез каријеру наставља у Катару.

Он ће наредних шест месеци играти за Eл Араби и за то време инакасирати осам милиона долара.

"Ћави је потписао предуговор са Ел Арабијем. Било је још заинтересованих екипа, али наша понуда је била најбоља. Лично сам разговарао са њима", рекао је Петреску.

Претходно је Сеск Фабрегас за Марку наговестио да Ћави размишља да пређе у катарски клуб.

Како преноси шпански дневник Спорт, Ћави се још није срео са новим тренером Каталонаца Луисом Енрикеом и "изгледа да му је јасно да неће представљати значајан део екипе следеће сезоне, па је зато прихватио понуду Ел Арабија од осам милиона долара за шест месеци".

Ћави није био у тиму Шпаније на јучерашњој другој утакмици првенства света у Бразилу, на којој су актуелни светски прваци изгубили од Чилеа са 2:0 и тако се - уз почетни дебакл од 5:1 против Аустралије - опростили од Мундијала.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво