Читај ми!

Нова сезона 9. августа, први дерби у октобру

Нова сезона у фудбалској Суперлиги почеће 9. августа, а шампион Србије Црвена звезда у одбрану титуле креће утакмицом против нишког Радничког на свом терену. Према распореду, који је одређен у Старој Пазови, Партизан ће у првом колу ићи у госте екипи Вождовца, док ће Војводина дочекати фудбалере ОФК Београда. Први „вечити“ дерби у октобру.

Први "вечити" дерби у сезони 2014/15. играће се у деветом колу, 18. октобра, а домаћин ће бити црно-бели, док ће се на стадиону у Љутице Богдана меч између Звезде и Партизана одиграти 18. априла наредне године, у оквиру 24. кола.

Како је објављено, планирано је да се сезона 2014/15. заврши утакмицама 30. кола, које су заказане за 30. мај 2015. године. Такође, саопштено је да се чека одлука такмичарске комисије Фудбалског савеза Србије у вези са ситуацијом Рада и Металца, који нису одиграли реванш меч баража за попуну Суперлиге. Извршни одбор Суперлиге разматрао је и одлуку ФС Србије која се односи на обавезу играња утакмица на стадионима који имају рефлекторе.

"Констатовани су и уочени правни проблеми који спречавају клубове да изграде рефлекторе на својим стадионима. Донета је одлука да се Извршном одбору ФСС упути захтев да се примена одлуке о игрању утакмица искључиво на стадионима који поседују рефлекторе одложи за још једну такмичарску сезону", наводи се у саопштењу.

Клубови који тренутно немају рефлекторе су Рад, ОФК Београд, Доњи Срем, Младост из Лучана, суботички Спартак и крагујевачки Раднички, док су стадиони Бораца и Новог Пазара у фази реконструкције.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво