Читај ми!

Партизан и Малме, хуманост на делу

Са жељом да помогне опоравак Србије, ФК Партизан у петак 27. јуна 2014. са почетком у 20.45 часова организује велики хуманитарни фудбалски меч. Супарник црно-белих је Малме ФФ, шампион Шведске и учесник квалификација за Лигу шампиона.

Ујединити се када је најпотребније, не заборавити на оне којима је потребно пружити помоћ и подршку кад год је могуће, гесло је којим се ФК Партизан води од свог настанка. Заједништво и покретачку снагу показали смо као нација, када су Србију и регион задесиле поплаве неслућених размера, одневши животе наших суграђана, а друге оставивши без домова и кућа.

Речи подршке српском народу уочи ове утакмице, упутио је спортски директор Малмеа, г. Даниел Андерсон: "Срећни смо да можемо да одиграмо ову утакмицу, али уједно и помогнемо народу, који у вашој земљи пати због велике катастрофе настале услед поплава".

Сав приход од продаје улазница, чија је цена 200 и 400 динара,  биће уплаћена за помоћ поплављеним подручјима. ФК Партизан са партнерима овог пројекта - хотелом „Холидаy Инн" Београд и својим спонзорским пулом, позива све компаније да се прикључе овом хуманитарном пројекту, како бисмо и кроз друге видове подршке усмерили помоћ у поплављена подручја.

Пошто ће хуманитарни фудбалски меч између Партизана и Малмеа преносити инострани и домаћи тв партнери, указује нам се јединствена прилика да поруку подршке упутимо уз помоћ најмоћнијег електронског медија -тв станица, слањем смс порука, али и комерцијалног  оглашавања (рекламног простора), чији би приход ишао у хуманитарне сврхе.

Позивамо вас, да се масовном куповином карата за овај фудбалски спектакл ујединимо, покажемо своју снагу, љубав према својој земљи и народу и наставимо борбу за очување и изградњу наших  огњишта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво