Читај ми!

Друловић: Заслужили смо више

Вршилац дужности селектора фудбалске репрезентације Србије Љубинко Друловић изјавио је да је његов тим заслужио више од ремија у пријатељском мечу са Панамом. Репрезентација Србије одиграла је нерешено 1:1 Ивановић је био стрелац за Србију, Гомез за Панаму.

"Орлови" су били бољи ривал током читавог меча, али то је било недовољно да се савлада чврста, на моменте и груба репрезентација Панаме.

"Били смо апсолутно бољи тим, контролисали смо утакмицу од првог до последњег минута. Нажалост, догодиле су се неке чудне судијске одлуке на које нисмо могли да утичемо, а које би по свим правилима требало да буду другачије процењене", рекао је Друловић за сајт ФСС.

Он је додао да нема шта да замери играчима.

"Заиста су желели да победе и ову утакмицу, покушавали су до последњег момента, али нису успели због бројних фактора. Сада морамо да се опоравимо, одморимо и у миру припремимо за утакмицу против селекције Бразила, једог од најбољих тимова на свету", поручио је Друловић.

Једини стрелац против Панаме капитен Бранислав Ивановић истакао је да је национални тим на моменте приказао добру игру, иако није победио.

Према његовим речима, Србија мора увек да се такмичи и на свакој утакмици игра на резултат.

"Нажалост, опет је било и нечега што већ дуже време покушавамо да елиминишемо. И у Даблину, кад смо победили Републику Ирску показало се да смо склони да се у појединим периодима утакмице готово "искључимо". То су обележја младих екипа, а ми смо и даље млада екипа. Није страшно да се то дешава, али се већ довољно пута поновило, да би требало предузети све да га искоренимо", рекао је Ивановић.

Његов саиграч из Челсија Немања Матић није био задовољан резултатом против Панаме.

"Све остало може да добије прелазну оцену. Створили смо доста прилика, контролисали утакмицу и били ближи победи. Остаје да се мало боље тактички поставимо кад крећемо у пресинг, али то су већ детаљи за које је потребно, ипак, мало времена", рекао је Матић.

Последњи меч на турнеји фудбалери Србије одиграће 6. јуна у Сао Паулу против Бразила.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво