Читај ми!

Караџић неће присуствовати Звездином слављу

Шампионско славље се увелико спрема на Маракани, али, уколико црвено-бели победе ОФК Београд и освоје титулу првака државе, пехар им неће предати председник ФСС-а Томислав Караџић.

После шест сезона пехар намењен шампиону Србије сели се из Хумске у Љутице Богдана. Уместо председника Савеза Томислава Караџића, трофеј ће Ненаду Милијашу предати Митар Мркела.

Један од детаља који привлаче пажњу јавности пред шампионску фешту на Маракани у четвртак, јесте и питање ко ће новом шампиону предати пехар.

Иако је нормална ствар претходних сезона била да председник ФСС-а Томислав Караџић свечано уручи трофеј, то се ипак неће десити.

Знајући однос црвено-беле Србије према Караџићу, то је очекивано, не и оправдано.

Како преноси Спортски журнал, Томислав Караџић неће у четвртак бити на Маракани, што значи да пропушта дуел који Црвеној звезди може, после шест година чекања, да донесе шампионски пехар.

Уместо њега, трофеј капитену Ненаду Милијашу као и медаље играчима црвено-белих уручиће Митар Мркела. Све под условом да екипа Славише Стојановића савлада ОФК Београд (четвртак, 17 часова) или да Партизан не победи у Суботици.

Председник Савеза кратко је прокоментарисао новонасталу ситуацију.

"Пехар намењен прваку предаће Митар Мркела, заменик директора млађих репрезентативних селекција. Прошле године Партизану је трофеј уручио Саво Милошевић, а ове смо одлучили да то буде његов заменик", рекао је Караџић за Спортски журнал и додао да у четвртак неће присуствовати мечу на највећем српском стадиону.

"Нећу бити на Маракани у четвртак, јер сам на службеном путу, односно на раније договореном састанку", закључио је Караџић.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара