Читај ми!

Освајање Купа највећи успех у каријери

Фудбалер Војводине Енвер Аливодић изјавио је да је освајање Купа Србије највећи резултат у његовој каријери, а гол који је постигао у финалној утакмици против Јагодине посветио је покојном председнику клуба Ратку Буторовићу.

Војводина је освојила Куп Србије победом против браниоца трофеја Јагодине од 2:0, а Аливодић је био стрелац првог гола на стадиону у Хумској. Коначан резултат поставио је Срђан Бабић.

"Живео сам за трофеј, као и цео клуб. Мислим да смо заслужено славили и пресрећан сам због највећег успеха у каријери. Гол посвећујем покојном Ратку Буторовићу, који је био веома заслужан за мој долазак у Нови Сад", рекао је Аливодић.

"Задовољан сам како смо одиграли, чиме смо исправили прошлогодишњи пропуст из финала са истим противником. Испунили смо договор из свлачионице и пут до победе је био отворен", казао је Аливодић.

Офанзивни везиста је дошао у Војводину из Новог Пазара пре годину и по, а за то време је постигао 14 голова у званичним утакмицама. Ове сезоне је био стрелац девет пута, а имао је и седам асистенција.

"Сезона би била потпуно промашена без неког трофеја, овако је све испало сјајно. Било је успона и падова, што нас је можда коштало равноправније борбе за сам врх табеле. Ипак, то је и нормално, у екипи је много младих играча, али је њихов потенцијал најбоља гаранција сјајне будућности клуба", оценио је 29-годишњи фудбалер.

Аливодић је додао да ће током лета, највероватније, променити клуб, али и земљу у којој наступа.

"Гол у финалу и пехар победника Купа Србије су најлепши начин за опроштај од домаће фудбалске сцене. Имам неколико озбиљних понуда, али не журим. Пре тога, 7. јуна треба да потпишем најважнији уговор у каријери, брачни", рекао је Аливодић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара