Гроскројц - кебабом на провокатора!

Фудбалер Борусије из Дортмунда Кевин Гроскројц гађао је кебабом човека који га је испровоцирао испред једног ресторана брзе хране у Келну, потврдила је локална полиција.

Првотимац Дортмунда гађао кебабом човека који га је провоцирао испред једног ресторана у Келну.

До инцидента је дошло у недељу, а Гроскројц је био у друштву саиграча из Борусије Јулијана Шајбера.

Према наводима полиција, непознати 34-годишњи мушкарац викао је на Гроскројца, а фудбалер Борусије узвратио је "пројектилом" у виду кебаба. Кебаб је завршио у лицу провокатора који се касније полицији жалио да су га пекле очи од прилога који су били унутра.

"Тачно је да је поднета тужба против господина Гроскројца, а ми ћемо испитати све наводе о овом инциденту", навео је портпарол полиције.

Гроскројцов саиграч, Шајбер стао је у одбрану колеге, објаснивши да је био жртва провокација навијача Келна.

"Тамо се нашла група млађих навијача који су певали песме о Кевину. Он је сматрао да га исмевају и гађао их кебабом", објаснио је Шајбер.

Гроскројц се извинио за свој поступак, за који је навео да је непромишљен.

"Осетио сам се увређеним. Било би боље да нисам тако поступио, жао ми је", додао је Гроскројц.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије